Изнасилване в чата

Ако имате проблем - споделете го тук.
Аватар
LuD
The Sinner's Priest ;-]
The Sinner's Priest ;-]
Мнения: 202
Регистриран на: 10 Окт 2012, 15:44
Местоположение: Sofia
Обратна връзка:

Изнасилване в чата

Непрочетено мнение от LuD »

Ето историята, която научих.

15 годишна девойка си чатила с цел запознанство и попаднала на младеж, представящ се за 21 годишен. Отишла на среща с него и била изнасилена, а актът - заснет. След това насилникът започнал да я изнудва. Предложил й и наркотици. Момичето попаднало в някакъв личен ад. Нещата започнали да се оправят, когато се оплакала и въпросът бил отнесен в полицията. Там се установило, че “21″ годишния е на 32.

Извод - отново трябва да правим кампания за опасностите от срещите с непознати. Занемаряването на постоянната такава кампания, водена предните 3-4 години, съчетано с малко наивност и малко родителско безхаберие е довело до унищожаване на светлината в едно дете. Когато търсих помощ от МОН преди 5-6 месеца за просвещение на младежта съм бил прав. Тези, които не ми обърнаха внимание, заслужават съд заедно с насилника.

За всички млади чатери, решили от любопитство да четат тук:
1. Не вярвайте на нищо лично, което ви се пише в чата!
2. Ако някой се представя за ваш връстник от Канада, това не пречи да е педофил от съседния блок!
3. На 14 или 17 - ти си МАЛЪК/МАЛКА, от гледна точка на някой на 30 си ДЕТЕ, което е доста лесна плячка.
4. Ако ходите на чат срещи - уверете се с кого се срещате (не ходете blind, поискайте снимки). На срещата бъдете с ваши приятели и никога сам / сама. Задължително информирайте родителите си, преди да отидете на такава среща - място, с кого и т.н.
5. Ако не спазите 1-4 или въпреки това ви изнасилят - кажете веднага на родителите си, те ще намерят начин да се справят със ситуацията. Насилниците трябва да лежат в затвора! Ако премълчите, те ще причиняват това на всеки, на когото успеят, докато не влязат на топло!

Малко допълнителни

Ако си момиче на 14-15-16 - бъди сигурна, че никой нормален 18+ не си му интересна. Единствената цел, с която някой 18+ би се срещнал с 14 годишна е секс секс и пак секс. После - щом казва, че е на 18, допусни, че може да е на 25 или на 30. И пак после - щом се интересува от малки момиченца, а не от връстнички, значи нещо не му е наред!

Абсолютно отговорно го казвам - в ранните тийн години само си въобразявате, че сте големи - НЕ СТЕ.


Това е първият случай на изнасилване, за който научавам в нашия чат. Това не значи, че е първият наистина или първият в историята на интернет. По света проблемът със съблазняването на малки тийнейджъри има характер на епидемия. Пазете се, не се оставяйте да ви пълнят мозъка с глупости.

2005-08-14 13:00:00
The quieter you become, the more you are able to hear! www.FreeUniBG.eu @ Team :YMCOWBOY:
koko777
just a user
just a user
Мнения: 7
Регистриран на: 18 Авг 2014, 21:32
Обратна връзка:

Re: Изнасилване в чата

Непрочетено мнение от koko777 »

Ам то за нас 40+ нищо не остана :(
Публикувай отговор