Наръчник за чукане в задника

... баце :D
Аватар
LuD
The Sinner's Priest ;-]
The Sinner's Priest ;-]
Мнения: 205
Регистриран на: 10 Окт 2012 15:44
Местоположение: Sofia
Обратна връзка:

Наръчник за чукане в задника

Непрочетено мнение от LuD »

Още докато бях в университета и правих секс с 32-годишната ми приятелка, войнстваща феминистка, от устата ми се изплъзна една фраза. Бяхме достигнали онзи върховен момент, когато нещата са оставени на автопилот, издавахме странни звуци и я чувах да крещи: “Сууупер” и “Скъсай ме, жребецо.” Този път, напълно неочаквано, обаче й казах: “Харесва ми да ти причинявам болка.”

Очите й светнаха и тя ми отговори: “Харесва ми да ми причиняваш болка.”

В този момент всичко ми стана напълно ясно. От любовта боли, а сексът е проява на враждебност. Както пише Робърт Столър в Сексуалната възбуда: “Липсата на враждебност води до сексуално безразличие и досада. Човешките същества не са много любвеобилни, още по-малко докато правят любов.” Във времената на егалитаризъм, когато желанието да се чувстваш добре е издигнато в култ, като че забравяме за добрите страни на болката. Какво ще кажеш за удоволствието от мръсните миризми и чувството за безпомощност? За радостта от контрола, упражняван върху тялото на другия, който е като жаба, попаднала в устата на змия? Харесвам такива гадости.

С обясненията сме дотук, предлагаме ти наръчника на Vice за най-садомазохистичната част от правенето на любов. Едно от последните останали табута в секса: чукането в задника.


ПЕДАЛИТЕ ДА СЕ РАЗКАРАТ
Преди да започнем, нека сме наясно за кого става въпрос тук. Тази статия не е за педали. Да учиш педалите на анален секс е все едно да учиш циганите как да се правят деца. Педалите са дотолкова наясно, че дори да се събудят със страхотен махмурлук и целите в кръв, ще си кажат: “Не беше точно както трябва. Дай да вземем нещо за кашлица и да пробваме пак.” Те са майстори на този спорт и разполагат с ценни съвети как, но как да ти кажа, това просто не е хетеросексуалният начин.

Нашето ръководство е наръчник за хетеросексуалните двойки, които искат да вкарат мотора на момчето в задния двор на момичето. Мога да обясня как може да бъде изчукан и някой младеж, но това е толкова лесно, че няколко думи биха били напълно достатъчни.


МОМИЧЕТАТА, КОИТО НЕ СА НАВИТИ
Абсолютно не всички момичета са почитателки на аналния секс. Представи си, че е била изнасилена отзад на 14 или пък е израснала с настроени враждебно към хомосексуалните братя, за които “анусът е само територия за педали”. Възможно е и просто да не става за това—знаеш, че мъжете на средна възраст не стават за гимнастици, а 13-годишните момченца са лоши генерали.

Момичетата, които не пускат отзад, имат две отличителни характеристики. Едната е, че мразят групи с жена вокал и втората е, че когато ги попиташ дали са харесали първия опит, поклащат глава и после казват: “Чувствах се все едно всеки момент ще се наакам.” Ако приятелката ти принадлежи към тази група, няма какво да продължаваш с четенето, просто се примири с това. Не става.


МОМИЧЕТАТА, КОИТО СА НАВИТИ
Странно е, но повечето девственици стават. След като току-що са разбрали какво да правят с вагината си, не им изглежда толкова абсурдно да вкарат и още една дупка в употреба. Нещо като ситуацията, в която миеш чиниите, някой ти носи още една мръсна чаша и ти казваш: “Ох, и тази ли? Добре, дай я.” Що се отнася до ентусиазма, най-добрият улов са момичетата от католическите пансиони. Благодарение на деспотичните си бащи, които настояват девствената им ципа да остане недокосната до момента на завършването, всяко друго отверстие подлежи на яростна експлоатация. Всъщност в девет от десет случая именно момиче от католически пансион въвежда момчетата в тайните на аналния секс. “Не ти трябва презерватив—казва тя.—Може да правим бънджи” (това е думичката, която използват)—и малкият мръсник е провален за цял живот.

Имаш предимство и в случаите, когато тя се колебае. Не е изцяло против или пък “за”. Ако случаят е такъв, трябва да прочетеш това, както и правиш всъщност, така че продължавай нататък.


ДОБРАТА И ЛОШАТА БОЛКА
А, чакай малко, има още някои неща, с които трябва да си наясно. Преди да си започнал да причиняваш болка на някого, нека се разберем за какъв вид болка говорим. Има добра и лоша болка. Добрата e притъпена и всепоглъщаща, а лошата е остра и точно локализирана. Ако ти се е случвало да качиш краката на някоя мацка зад врата и да треснеш еректиралия си член в шийката на матката—ето това е мнооого лоша болка. Лесно ще го разбереш, като я видиш как отскача, като че членът ти е електрическа змиорка, и това така я ядосва, че обикновено сексът приключва точно тук. Бавното и внимателно проникване с използването на достатъчно количество лубрикант ще й докара добрата болка. Това е нещо като да ти се кара някой любим пухкав човек. Лошата болка, предизвикана от рязко анално проникване без лубрикант, разцепва задника и ще я откаже завинаги.


ВЕЧЕ СИ ПРЕД ВРАТАТА
Тя няма да започне да харесва аналния секс, преди да го е правила поне 17 пъти. Вкусът за това се придобива. Все пак ще ти се наложи да я накараш сама да поиска да мине през тези 17 опита за получаване на добрата болка. За да го постигнеш, трябва да използваш техниката, позната от “кучето на Павлов”. Докато работиш там долу с език, като използваш и пръстите, от време на време докосвай и местата около ануса. Направи няколко леки загатвания. Представи си, че галиш катеричка и не искаш да я изплашиш. Най-добре да го направиш, когато тя е напълно откачила от възбуда и яко се е подмокрила. В случай че действаш бавно, спокойно и умно, пред теб са пет месеца. Не се страхувай да лижеш ануса й от време на време. Да олижеш купичката не е толкова гадно.

След като веднъж са те пуснали да влезеш през парадния вход, може да почнеш да се сприятеляваш и с бебето катеричка.


АВАРИЕН ИЗХОД
Ако нещата се развиват прекалено бавно, може да прибегнеш до тактиката на размененото гостуване. Накарай я да направи същото с теб. След като минете през това, любопитството й вече е събудено. Тя може да те попита: “Не се ли чувстваше сякаш всеки момент ще се наакаш?”, а ти може да отговориш: “Напротив, беше страхотно.” След това тя ще възкликне: “Наистина ли?”

Добра тактика.


КАФЯВАТА ДУПКА
След като масажирането на онова място се превърне в нещо напълно естествено, от време на време може да вкарваш по някое мокро пръстче точно когато тя свършва. Терминът за това е Пръстчето на Павлов в троянски стил, или ППТС за по-кратко. Произнася се като звук от пръцкане с уста.

Там долу ще забележиш някои странни неща. На първо място, има много повече място, отколкото си очаквал. След като си минал през охраната, разбираш, че клубчето е доста просторно. Ето защо тапите се притискат от ануса, но сe разширяват при ректума. Също така можеш да усетиш и една пулсираща вена. Нямам никаква идея каква точно. Просто вена. Предполагам подходяща за мерене на пулса, ако китката й е прекалено пухкава, за да го напипаш. (туп—туп—туп—туп...) Не се тревожи за вената.

Третото нещо, което можеш да усетиш, а може би не, е едно малко, меко пръстче, подобно на някое жвакащо турско извънземно, което ще те посрещне там. Това е едно лайнце. Не й казвай за него, защото ще й стане гадно. Мисли за него като за въздуха, който понякога излиза от влагалището, и се преструвай, че нищо не е станало. Лайняното пръстче означава, че в крайна сметка ще омажеш члена си с лайна. Предполага се, че си сложил презерватив, но ако случаят не е такъв, веднага след като свършиш, тичай в банята. НЕ ПРИПАДАЙ! Не е никак безопасно да се събудиш махмурлия, с инкрустирани под кожичката на пениса лайна и да си тръгнеш ей така. Топлата вода връща вонята и вече чувствителният ти стомах ще изригне като фонтан.


СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА
След като вече е свикнала с малкото пръстче отзад, включи го и по време на самото чукане, като използваш лубрикант или просто го намокриш. След това вече може да минеш към показалеца, после палеца, а защо не и два пръста. Достигнал си до момента, в който анусът се е превърнал в новата ти любима вагина.

Всъщност на този етап тя вече с нетърпение очаква дневната доза анално проникване. И въобще не подценявай факта колко далеч си стигнал. Това е също толкова вълнуващо, колкото и усещането първия път, когато си свалил гащичките на някое момиче и си го чукал с пръст.


МАГАЗИНЪТ ЗА ИГРАЧКИ
Преди да пристъпиш към самото чукане, вкарай в играта и някоя друга играчка. За да разшириш обръча на новобранката, може да използваш обикновен вибратор без ръбове и други подобни издадености, за да не я разкъсаш.


НОЩТА НА ПРОМОЦИЯТА
Не се самозабравяй! Още не си го направил. Обилно намажи с лубрикант задника й, както и члена си, и допри главата му до самия анус. След това можеш да й кажеш: “Сега ще ти го вкарам в задника.” Когато си напълно сигурен, че си го сложил на точното място, казваш: “Бутни назад!” Освен ако не си на 14 и на виагра, нещата може и да увиснат в този момент. Задръж ерекцията, като стиснеш члена точно зад главичката по начина, по който би хванал умряла змия.

Важно е тя да е спокойна, да не изперка или пък да не изпита болка, защото тогава директно отиваш отново на първа фаза. Добър начин да поддържаш възбудата й е да потъркваш путката, докато тя тласка дупето назад. Някоя и друга мила думичка също може да свърши работа.

Ако още не е готова или пък изпитва силна болка, откажи се и опитай отново след три дни. Не се тревожи, нищо не е загубено. Ако наистина си навит да пробваш отново, сложи го на същото място точно в момента, в който свършваш (да предположим, че свалиш презерватива точно в този момент, което и правиш, мръсно копеле), и течността, която изстрелваш, ще потече вътре в нея. Не е кой знае какво, но не е лошо като за първи опит.


ВЪТРЕ СИ
След като си го вкарал целия и няма никакви разкъсвания и поражения, веднага започни да го движиш с умерено темпо. Ако си прекалено бавен, ще я боли повече, така че свършвай с това възможно най-бързо.


МЕЖДУМЕТИЕТО
Второто важно нещо, свързано с аналния секс след правилото да няма разкъсвания, е магическият и напълно уникален звук, който тя трябва да издаде, за да си сигурен, че си успял. Това е думичката, която означава, че не просто си забил дръжката на знамето на върха на планината Анал, но и отново ще бъдеш поканен да го направиш.

Това е едно междуметие, съставено от три букви, и звучи така: “Ъ-ъ-х!” Не трябва обаче да го бъркаш с “ъх” или “ух”. “Ъ-ъ-х” е звук, който излиза дълбоко от гърлото и звучи все едно човекът, който го издава, не е човекът, който го издава. Прилича на демонично обсебване, което я кара да удари очните ябълки в тила и да преправи гласа си като на един ритнат в корема Бари Уайт. Говоря сериозно, малко е страшничко. Гърленият звук толкова силно напомня за екзорсиста, че очакваш да завърти главата си на 360 градуса, да изстреля повръщано в лицето ти и да каже: “Мea culpa lorem ipsum nosferatu.”


СЛЕД ТОВА
Не се възгордявай много, братко. Може и да си успял, но сега е време да продължиш. Продължавай да търкаш клитора и вдигни летвата с малко мръсни думички. Добре е да я докараш дотам, че да промълви: “Ти ме чукаш в задника.” Или пък още по-добре: “Обичам да ме чукаш в задника.”


СЛЕД АКТА
След като свършиш, свали презерватива и го хвърли колкото може по-далеч, в случай че по него е останало ако. Ако не си бил с презерватив, “иди да се изпикаеш” и добре го измий.

След като си го направил, дай й малко любов. Докато червеният ти чеп се връща към обичайните си размери и от дупето й капе сперма или лубрикант, влез пак в ролята на добрия доктор Джекил, който ще я утеши в труден момент, прегърни я (лъжичка) и й попей нещо от рода на: “Гуши жабче, гуши жабче, много те обичам, гушкам жабче, гушкам жабче и то ме обича.”
The quieter you become, the more you are able to hear! :AR! https://www.FreeUniBG.eu :YMDEVIL:
Публикувай отговор

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта